You UseToHoldMe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime, Rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Love is in the air ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Anya

Anya

Data de inscriere : 26/12/2010

Love is in the air ... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 10:25 am

Rezumarea primului mesaj :

Am intrat in camera mea suparata de mama focului. Tatal meu adorptiv ma trimisese aici numai ca sa scape de mine. Ma suna intruna pe telefon dar nu vroiam sa ii raspund. Mi-am asezat hainele in dulap si m-am indreptat spre fereastra gandindu-ma ca ar trebui sa vizitez locurile daca tot eram prinsa in aceast oras.
Sus In jos

AutorMesaj
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

Data de inscriere : 25/12/2010

MesajSubiect: Re: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 2:30 pm

-Hmm esti asa de tacut ti s-a intamplat ceva(privind-o pe fata)e haide spune ceva nu sta asa acolo de zici ca ti s-au inecat corabiile.
Sus In jos
Anya

Anya

MesajSubiect: Re: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 2:31 pm

-Nu am nimic, spun evitand sa discut despre motivele mele ciudate care toti ar zice ca devin emo rau de tot.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

MesajSubiect: Re: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 2:35 pm

-Buhuhu nu te teme sa spui ca nu cred ca devii emo si daca te intrebii de ce i-am spus tipului ala emo a fost doar ca sa il enervez nu de una de alta.
Sus In jos
Anya

Anya

MesajSubiect: Re: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 2:51 pm

-Unu la mana alea erau gandurile mele si doi la mana nu trebuie sa va ciondaniti mereu, spun dandu-mi ochii peste cap.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

MesajSubiect: Re: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 4:54 pm

-Of of sa incheiam subiectul acesta bine deorece chiar nu am chef sa vorbesc despre acest lucru sau despre el.
Sus In jos
Anya

Anya

MesajSubiect: Re: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 4:57 pm

-Cum spui tu, spun privind fereastra ganditoare si nu stiam ce subiect sa deschid deoarece ma plictiseam foarte rau
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Love is in the air ...   Love is in the air ... - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Love is in the air ...
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
You UseToHoldMe  :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: