You UseToHoldMe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime, Rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Just relax...

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Matthew

Matthew

Data de inscriere : 26/12/2010

Just relax... Empty
MesajSubiect: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 11:51 am

Eram obosit , jobul se complicase si a trebuit sa depun mai mult efort ca de obicei , deci m-am gandit la ceva relaxant si am ajuns la baile termale.
Mi-am lasat hainele sa-mi alunece la picioare , apoi le-am indesat intr-un dulap , punandu-mi un prosop pe talie si intrand in apa fierbinte . Simteam furnicaturi in tot trupul deoarece eram rece , nu era o senzatie prea placuta dar ma incalzeam treptat.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

Data de inscriere : 25/12/2010

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 12:48 pm

-Mergand la bai termale :-In sfarsit ajung si eu aici,ceeee mai este cineva parca am spus ca vreau sa fiu singur
Sus In jos
Kaori

Kaori

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 9:29 pm

Am intrat si eu fiind doar in costum de baie si neobservand ca inca 2 baieti erau langa mine.M-am bagat in apa apoi inchizand ochii.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 9:38 pm

-Am venit cu un proisp infasurat in jurul talie ,si am obesrvato pe kaori
Apropinduma de ea iam pus mainile la ochii:-Cine este?
Sus In jos
Kaori

Kaori

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 9:42 pm

-Usui da drumul la ochi ca nu sunt in toanele mele,spun pe un ton rece si eram foarte nervoasa din cauza serviciului.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 9:49 pm

-Huh ce sa intamplat,aaaa probleme cu seful ,asezanduma pe margine
Sus In jos
Kaori

Kaori

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 10:13 pm

-Cum de ai ghicit?,ramanand cu ochii inchisi si relaxandu-ma oftand prelung si in acelasi timp auzindu-l si pe baiat.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 11:13 pm

-Pai era sigur,hey nu vrei sa renunti la lucru acesta privind apa si apoi pe fata
Sus In jos
Kaori

Kaori

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 11:21 pm

-Deja mi-am dat demisia!,rasufland. Vroia sa fac cu el o noapte ca cica ii place de mine.WTF!? Eu nu sunt ca toate fetele de pe strada,dand ochii peste cap.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 11:34 pm

-Ce,unde ii spunemi(avand o privire ucigatoare),nu o sa il las sa te atinga,dac vrea sa fie batut o sa fie
Sus In jos
Kaori

Kaori

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 11:47 pm

-Oricum lasa-l!,spun eu apoi injurand printre dinti.Acum nu am sa mai dau ochii cu el...niciodata!
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeLun Dec 27, 2010 11:49 pm

-Sper,ca daca vrea sa moara,am eu grija de asta ,mergand si aducand sabia pe care o purta ocazionala cu el
Sus In jos
Kaori

Kaori

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 11:02 am

Am deschis ochii si ma uitam la sabie cu mirare.
-Mai bine ai lasa sabia...nu merita sa ne consumam pentru un idiot!,iesind din apa si dand parul pe spate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Just relax... Empty
MesajSubiect: Re: Just relax...   Just relax... Icon_minitime

Sus In jos

Just relax...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
You UseToHoldMe  :: Bai termale-
Mergi direct la: