You UseToHoldMe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime, Rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

My sweet dreams...or maybe not?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Evelline

Evelline

Data de inscriere : 30/12/2010

My sweet dreams...or maybe not? Empty
MesajSubiect: My sweet dreams...or maybe not?   My sweet dreams...or maybe not? Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 9:27 pm

"In sfarsit..noua mea camera.." zic satisfacuta in gandul meu aruncand bagajele langa tocul usii.
Inspir adanc apoi apas pe clanta dand sa intru inauntru. Usa incuiata.
-Ce?!? Am carat atatea bagaje si nu se deschide? zic incruntata apoi mai apas de cateva ori pe clanta.
Nimic.
"Hmm...poate ar trebui sa folosesc cheia? Mda..asta era!"
Bag mana in buzunar si tot nu dau de cheie. Caut mai bine in toate buzunarele si nimic. Oftez prelung, imi dau jos rucsacul din sparte, si cu aparatul atarnand usor la pieptul meu ma asez pe jos, turceste, rezemandu-mi capul de tocul usii, aproape adormita.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

Data de inscriere : 25/12/2010

MesajSubiect: Re: My sweet dreams...or maybe not?   My sweet dreams...or maybe not? Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 9:31 pm

-Am mers pe coridoarele caminului ,si miam ,uat de data acesta un rucsac sa car bagajele:
-Se pare ca sa mutata cineva nou
Sus In jos
https://youuseme.forumgratuit.ro
Evelline

Evelline

Data de inscriere : 30/12/2010

MesajSubiect: Re: My sweet dreams...or maybe not?   My sweet dreams...or maybe not? Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 9:35 pm

Strang tare aparatul de fotografiat in brate, la fel cu celelalte bagaje. Cazusem intr-un somn adanc cu gandul, bineinteles, la cheia buclucasa ce ma tot chinuia atata.
-Mmmm...acadele.. incepusem sa vorbesc cu voce tare prin somn.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: My sweet dreams...or maybe not?   My sweet dreams...or maybe not? Icon_minitime

Sus In jos

My sweet dreams...or maybe not?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
You UseToHoldMe  :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: