You UseToHoldMe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime, Rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

You are not alone...

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Yukio.
Admin
Yukio.

Data de inscriere : 25/12/2010

You are not alone... Empty
MesajSubiect: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:28 pm

16:20 pm

Dormeam intins pe pat, respirand greu. Camera era intr-un intuneric absolut, lumina stinsa, jaluzelele trase.
Nu dormisem toata noaptea pentru ca eram pe drum, iar la ora 9:00 cand am ajuns in camera m-am bagat direct in pat, cu bagajele in mijlocul camerei.
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:31 pm

Ma plimbam aiurea pe hol privind tavanul plictisita.Ma opresc din intamplare in fata unei usi si bat de cate ori aranjandu-mi apoi fusta de blugi.M-am rezemat cu spatele de perete prvind tavanul la fel de plictisita ca din todeauna.
Sus In jos
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:33 pm

Am tresarit incet si m-am intors pe o parte. Auzisem bataile dar nu reuseam sa ma trezesc, pur si simplu somnul profund nu ma facea sa deschid ochii.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:34 pm

Mergand pe holurile mari ale Caminului ,mam decis sa fac si eu cunostinta cu cineva desi imi era somn dupa o zi lunga de munca am batut de cateva ori intro usa
Sus In jos
https://youuseme.forumgratuit.ro
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:41 pm

Auzisem alte batai.. dar de data aceasta reusisem sa ma trezesc. Imi frec ochii, uitandu-ma la usa si observand aerul inchis din camera.
Ma ridic si ma indrept sprea usa, deschizand-o. Observ doua persoane.. doua fete. Le privesc pe jumatate adormit.
Mda?
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:43 pm

Imi las privirea in jos cand aud o voce si raman uimita privindu-l pe baiat.Am zambit schitat dezlipindu-ma de perete.
-Trezirea somnorila.spun scotand limba la el.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:43 pm

-Buna !Sper ca nu te deranjez ,acesta cascand si privind pe fata care era langa ea si apoi clipi
si privindul pe baiat si fata acestia pareau sa se inteleaga
Sus In jos
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:46 pm

Sunt treaz. murmur apoi le privesc pe fete mai atent. Una dintre fete o cunosteam.
Izabella? am murmurat intrebator.. chiar era ea. Apoi o privesc pe cealalta fata, inca adormit. M-am dat din usa, facandu-le loc sa intre.
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:47 pm

-Mda eu in persoana,am venit sa te bat la cap si pe aici.spun pasind in camera sa ciufulindu-l cand am trecut pe langa el.Stii mi-a fost dor de tine.murmur privind-o apoi pe fata.Sunt Izabella,dar imi place sa mi se zica Iza.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:48 pm

-A am uitat sa ma prezint eu ma numesc Misato Mao ,intinzand mana in semn de prietenie ,si apoi privindul pe baiat
Sus In jos
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:50 pm

Eu sunt Yukio. am incercat sa schitez un zambet. Si Izabella, mai vorbim dupa despre asta. o privesc urat pe fata. Intri? am intrebat apoi cu referire la Mao.
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:52 pm

-Mda...stii ca te iubesc.spun incet zambind nevinovata apoi.Imi placea sa il enervez tot timpul.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:53 pm

-Da!intrand
-Buna si tie Iza eu sunt Mao ,privind prin camera baiatului analizandu-i camera
Sus In jos
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:54 pm

Uhm.. scuzati de intuneric. m-am dus si am ridicat jaluzelele, deschizand apoi fereastra. De-odata camera se facu mai luminoasa.
Dormeam pana acum.. am spus.
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:55 pm

-Incantata Mao,spun zambind.Deaia esti asa somnoros.spun zambind privindu-i camera apoi.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:56 pm

-Ok!spunand amuzata ,ce noroc ca ai dormit ,apoi privind spre ferestre si oftand ,dandusi ochelari jos
-Si eu de asemenea Iza,zambind
Sus In jos
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:57 pm

Mda. am murmurat stramband din nas. Uhh.. luati loc, va rog. m-am intors cu fata spre ele. Cu ce sa va servesc?
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:59 pm

-Cu nimci mersi,si cati ani ai Mao?intreb curioasa aruncandu-i cate o privire ucigatoare baiatului pentru discutia de dupa.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:59 pm

-Pai dac se poate cu o cafea ,sau cu un suc ,asezanduse pe canapea si perivind de jur imprejur
-Eu 20 de ani dar voi doi?
Sus In jos
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 11:01 pm

Spune-i tu cat am, Iza. am murmurat, ducandu-ma in bucatarie si pregatind doua cafele.
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 11:02 pm

-Yukio are 19 ani si eu am 18 ani.spun zambindu-i.Minune nu mi-a zis numele intreg trebuie sa scriu in calendar.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 11:03 pm

-Hm interesant,privindo pe fata
-Si ce iti place sa faci? am intrebato curioasa si miam dat parul din ochii
Sus In jos
Yukio.
Admin
Yukio.

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 11:04 pm

Dupa ce am terminat cafelele m-am intors in camera si i-am intins una lui Iza si una lui Mao.
Izabella, nu ma intereseaza daca n-o vrei, o iei si ti-o bag pe gat daca n-o bei. am zambit senin.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 11:06 pm

-Umm mersi pentru cafea,dar sa sti ca nu este frumos sa obligi o domnisoara sa faca ce nu vrea .
Sus In jos
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 11:07 pm

-La el fata de mine nu mai conteaza si in fiecare zi ne certam pe diferite lucruri.Si daca ma obligi dimineata urmatoare o sa vin cu sticla rece de apa,spun scotand limba la el.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... Icon_minitime

Sus In jos

You are not alone...
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
You UseToHoldMe  :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: