You UseToHoldMe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime, Rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

You are not alone...

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
Yukio.
Admin
Yukio.

Data de inscriere : 25/12/2010

You are not alone... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: You are not alone...   You are not alone... - Pagina 5 Icon_minitimeSam Dec 25, 2010 10:28 pm

Rezumarea primului mesaj :

16:20 pm

Dormeam intins pe pat, respirand greu. Camera era intr-un intuneric absolut, lumina stinsa, jaluzelele trase.
Nu dormisem toata noaptea pentru ca eram pe drum, iar la ora 9:00 cand am ajuns in camera m-am bagat direct in pat, cu bagajele in mijlocul camerei.
Sus In jos

AutorMesaj
Izabella

Izabella

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 12:53 am

-Scuteste-ma ok,eu am alte probleme personale si iti mai repet ma doare undeva de afaceri.Eu vreau sa aflu total alte lucruri asa ca nu trebe sa vii tu sa ne zici parerea ta pentru ca oricum nu ne ajuta cu nimic.spun rece.
Sus In jos
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 12:56 am

-O si tu pe mine ma lasi la fel de rece cu tot cu taicat-o si printul tausi totul ce ati facut si plus ca pe nici nu ma intereseaza probleme tale personale.
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 12:57 am

-Pf of gata ca deja ajungem altundeva si nu vrem acest lucru bine,deci nu ne intereseaza pe nimeni ce ai tu,ea sau el sau eu asa ca am pus punct discutiei.
Sus In jos
https://youuseme.forumgratuit.ro
Hotsuma Usui

Hotsuma Usui

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 1:01 am

-O suriora uite arunca o privire la poza asta (aruncandui-o) acesta iti este sortitul pentru toata viata asa la-u ales mama si tata au spus ca spera sa iti placa.
-N-a poza draga
https://2img.net/h/i932.photobucket.com/albums/ad168/SaiyukiFan-2010/Uragiri%20wa%20Boku%20no%20Namae%20wo%20Shitteiru/Shusei%20Usui/Uraboku_24-249.jpg
Sus In jos
Misato Mao
Admin
Misato Mao

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 26, 2010 1:02 am

-Al meu iar au inceput nu vreau sa ma uit la poza ca sigur ii urat uitativa voi si dati-mi vestea cutremuratoare cat de urat este.
Sus In jos
https://youuseme.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: You are not alone...   You are not alone... - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

You are not alone...
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
You UseToHoldMe  :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: